Van opvoeden weer een feestje maken

‘Je krijgt er zoveel voor terug’ is wat je ouders vaak hoort zeggen. Maar wat nou als dit even niet zo voelt?
Wat nou als:
* Je worstelt met de ‘juiste’ manier van opvoeden.
* Je opvoeden vermoeiend vindt omdat je kind niet luistert.
* Je merkt dat je een kort lontje hebt en je kind hiervan de dupe is.
* Je opvoeden eigenlijk gewoon even niet meer zo leuk vindt. 
Laten we beginnen met zeggen dat dit heel normaal is en je je hier absoluut niet schuldig over hoeft te voelen. Jezelf herpakken kan lastig zijn, zeker wanneer het als een visuele cirkel voelt. Ik geloof dat veel valt of staat met liefdevolle communicatie, goed communiceren met je kind gaat je echt verder brengen.
En weet je wat? Je hoeft het niet alleen te doen.
woman, mother, child-2566854.jpg

Kinderen voelen beter dan wij denken

Je kind prikt dwars door je heen, het voelt wanneer je echt rustig bent van binnen.

Ik heb twee mogelijkheden voor je/jullie samengesteld. Nu kan ik me voorstellen dat je nog niet weet welke het beste bij jou/jullie past.
Geen probleem!
Na de uitgebreide intake kunnen we kijken hoeveel sessies we denken nodig te zijn voor jouw/jullie hulpvraag.
En uitbreiding nadien is altijd mogelijk.

Op avontuur

Durf jij next level te verbinden?

Zoals je wellicht al ergens hebt gelezen geloof ik dat gedrag altijd verklaarbaar is. Dit geldt voor het gedrag van je kind maar net zo goed voor je eigen gedrag.

In dit ’traject’, welke ik expres geen traject noem maar avontuur gaan we net als in een kindercoach traject aan de slag met de hulpvraag voor jullie kind. Maar als aanvulling hierop en ik geloof dat je hiermee het onderste uit de kan kunt halen, kijken we ook naar het gedrag van jullie als ouders. We duiken in het stuk opvoeden of wellicht lopen jullie tegen een ander stuk aan die jullie graag willen meenemen.

Dus zijn jullie opzoek naar meer verbinding binnen het gezin én zijn jullie bereid zelf ook in de spiegel te kijken? Dan ga ik graag samen met jullie op avontuur.

Omdat ik voornamelijk intuïtief werk en bij elk gezin een andere hulpvraag en/of behoefte ligt kan ik je op voorhand niet concreet vertellen hoe de sessies eruit zullen zien. Na een uitgebreide intake van 1.5 uur volgen er nog acht sessies. Deze is met jullie kind, met jullie als ouders of met één van jullie beide. De sessies vinden bij mij thuis plaats, bij jullie aan de keukentafel of in de natuur.

Kosten 625 euro

Tijd voor thee

Wanneer je wenst te sparren over een hulpvraag binnen de opvoeding maar niet gelijk een heel traject wil starten past dit misschien beter bij je. 

Zodra ik je hulpvraag weet stuur ik je een uitgebreide vragenlijst toe. Ik wil je vragen deze zo eerlijk mogelijk in te vullen zodat we het optimale resultaat kunnen behalen. Vervolgens plannen we een gesprek van anderhalf uur in waarin wij de vragenlijst uitgebreid zullen bespreken. Binnen een week na dit gesprek ontvang je mijn ‘point of view’ met mijn inzichten en eventuele handvatten zodat jij verder kunt.

Kosten 135 euro