Van opvoeden weer een feestje maken

‘Je krijgt er zoveel voor terug’ is wat je ouders vaak hoort zeggen. Maar wat nou als dit even niet zo voelt?
Wat nou als:
* Je worstelt met de ‘juiste’ manier van opvoeden.
* Je opvoeden vermoeiend vindt omdat je kind niet luistert.
* Je merkt dat je een kort lontje hebt en je kind hiervan de dupe is.
* Je opvoeden eigenlijk gewoon even niet meer zo leuk vindt. 
Laten we beginnen met zeggen dat dit heel normaal is en je je hier absoluut niet schuldig over hoeft te voelen. Jezelf herpakken kan lastig zijn, zeker wanneer het als een visuele cirkel voelt. Ik geloof dat veel valt of staat met liefdevolle communicatie, goed communiceren met je kind gaat je echt verder brengen.
En weet je wat? Je hoeft het niet alleen te doen.
woman, mother, child-2566854.jpg

Kinderen voelen beter dan wij denken

Je kind prikt dwars door je heen, het voelt wanneer je echt rustig bent van binnen.

Ik heb twee mogelijkheden voor je/jullie samengesteld. Nu kan ik me voorstellen dat je nog niet weet welke het beste bij jou/jullie past.
Geen probleem!
Na de uitgebreide intake kunnen we kijken hoeveel sessies we denken nodig te zijn voor jouw/jullie hulpvraag.
En uitbreiding nadien is altijd mogelijk.

Optie 1

Voorafgaand aan het gesprek stuur ik je een intakeformulier, ik vraag je deze zo open en eerlijk mogelijk in te vullen. Vervolgens plannen we een gesprek in van circa anderhalf uur waarin we je hulpvraag uitgebreid bespreken.
Binnen een week ontvang je mijn ‘point of view’ op de situatie, hierin zal ik met je delen waar bepaald gedrag vandaan kan komen en vooral concrete tips en handvaten welke je kunt toepassen in je opvoeding.
Na vier weken plannen we een telefonisch gesprek, hier zullen we bespreken hoe de afgelopen maand is gegaan, wat al beter gaat en waar je nog tegenaan loopt.

Concreet: Gesprek van anderhalf uur, mijn point of view en een telefonisch gesprek.

Kosten 130 euro

Optie 2

Uiteraard starten we hier ook met het intakeformulier en een uitgebreide kennismaking van circa anderhalf uur waarin de hulpvraag wordt besproken. Nadat je/jullie mijn ‘point of view’ hebt ontvangen ontmoet ik jullie graag opnieuw na ongeveer twee weken. Ditmaal kom ik graag in contact met je/jullie kind(eren). Met hun zal ik op spelenderwijs na de gezinssituatie kijken en kijken waar hun eventueel tegenaan lopen. Uiteraard ontvangen jullie hier verslag van met mijn bevindingen. Hierna spreken we nogmaals af en bespreken hoe het thuis gaat, of jullie al verandering zien en welke stappen jullie nog zouden willen zetten. Drie weken hierna sluiten we af met een telefonisch gesprek.
Concreet: Gesprek van anderhalf uur, mijn point of view, een ontmoeting met jullie kind(eren), verslag van mijn bevindingen, gesprek van circa een uur en een telefonisch gesprek.
Kosten 260 euro