'Als je vrij bent van wie je denkt te moeten zijn, dan ben je vrij om te zijn wie je bent.'

Lieve vrouw, 
Ben jij klaar om uit je schaduw te stappen en in je kracht te gaan staan?
Ben jij er klaar voor om (eindelijk) voor jezelf te kiezen? Klaar om je hoofd en je gevoel meer samen te laten werken in plaats van de continue strijd tussen die twee? Wil je patronen doorbreken en de baas worden over al je niet helpende gedachten?

Ben jij klaar om te groeien, om te shinen?

TIME TO SHINE WOMAN!

Want hoe zou het voor je zijn om:
– Zonder schuldgevoel ook tijd voor jezelf te kunnen nemen.
– Te weten wat je triggert en hoe je hiermee om kunt gaan.
– Minder op de automatische piloot te leven en meer rust en balans te ervaren.
– Je hart te volgen en keuzes te maken die goed zijn voor jou.
– Meer vertrouwen in jezelf te krijgen en de mening van anderen steeds minder belangrijk te vinden.
– Je kunt leven vanuit zelfliefde en dankbaarheid.
Het is tijd voor JOU!
En ja dit is rete spannend!
En ja waarschijnlijk voel je weerstand maar wat als daar gewoon keihard doorheen gaat? 

 

'What if I fall? Oh, but darling what if you fly?'

Investering

Samen bewandelen we jouw pad. Jij kiest welk stuk je graag wil aankijken of misschien zijn er wel stukken die jou graag aan willen kijken, waar je niet meer omheen kunt.
Stap voor stap kom je verder … 
Jij bepaalt hoevaak en frequent je komt, alles is oke! 
Liefdevolle investering in jezelf = 65 euro.
Wanneer je wenst kunnen we de sessie beginnen met een mini cacaoceremonie, de kosten bedragen dan 89 euro en in plaats van 60 minuten duurt de sessie dan 90 minuten. 
Over mijn sessies en cacao
Na een uitgebreide kennismaking duiken we natuurlijk in op jouw hulpvraag. Ik ga in gesprek met je, ben de spiegel waar je zelf soms liever niet in kijkt maar je mag ook denken aan meditatie, ademtechnieken, visualisatie, reflectieopdrachten en thuis-opdrachten. 

Ik geloof dat alles met elkaar verbonden is. Met een mooi (en misschien moeilijk) woord wordt dit holistisch genoemd. Als je vanuit een holistische visie werkt, betekent dat niets minder dan dat je naar het allesomvattende kijkt. Holistisch stamt af van het Griekse ‘Holos’, wat staat voor ‘geheel’. Een holistische visie of holistische benadering gaat uit van het principe dat alles met elkaar is verbonden. (fysiek, emotioneel, mentaal, energetish en spiritueel).

Waarschijnlijk heb je hierboven ook gelezen dat je naast een één op één sessie ook een sessie kunt boeken met een mini cacaoceremonie. Ik kan me voorstellen dat je wellicht niet zo goed weet wat je hiervan mag verwachten.

We beginnen met een korte ontspanningsmeditatie en aansluitend drinken we samen een kopje cacao. Hierna mag je gaan liggen, lekker onder een kleedje en volledig in de ontspanning zakken. Loslaten wat niet meer nodig is. Je luistert naar muziek die je emoties kunnen versterken. Heel even kunnen zakken in het niets en gewoon zijn. Een prachtig cadeau aan jezelf! Aansluitend zullen we verder duiken in je hulpvraag of welke thema zich op dat moment aandient.


Over de cacao zelf …

Cacaobonen zijn de zaden van de Theobroma Cacaoboom, wat ‘voedsel van de goden’ betekent (theo = god en broma = voedsel). Het is een van de meest complexe voedselbronnen. Ondanks verschillende mysteries rondom cacao, toont onderzoek verschillende gezondheidsvoordelen en neurocognitieve effecten aan.
Het is onder andere hoog in antioxydanten, rijk aan mineralen, heeft gezonde vetten en geeft een verhoogde opname van voedingsstoffen, het heeft een positief effect op stemming, focus en creativiteit en het wordt het medicijn van het hart genoemd. Cacao helpt ons om naar binnen te reizen, ons te verbinden met ons hart, patronen bloot te leggen, zelfliefde te cultiveren, bewustzijn te vergroten en ons te ondersteunen op ons pad en in persoonlijke groei.