Wie ben ik?

Wat leuk dat je de moeite neemt dit stukje te lezen. Mijn naam is Simone en ik ben 32 jaar, getrouwd en moeder van drie kinderen. Een dochter van zeven, een dochter van vier en een zoon van 1 jaar, mag je dat nog baby noemen?
Acht jaar lang heb ik op een reisbureau mogen werken, toen dit stopte heb ik met beide handen de mogelijkheden gegrepen om door te groeien tot kindercoach. Waarom? Omdat kinderen het allermooiste zijn wat er is.
Wat ik het allerliefste doe is op vakantie gaan! Niet zo heel gek dus dat ik de opleiding toerisme heb gevolgd. Ik kan genieten van goede gesprekken, fijne mensen om mij heen, een goed glas wijn, een schoon bed, een wandeling in de natuur, de zon voelen branden op mijn huid en een mooi bos bloemen op de keukentafel. Door het hele huis liggen allemaal boeken en gelukkig vind ik de laatste tijd steeds meer rust deze te lezen.

Momenteel volg ik een aanvullende holistische jaaropleiding. Hiermee hoop ik mijn kennis op vele vlakken uit te breiden en ik kan niet wachten dit met jullie te delen! Want als ik iets heb geleerd de afgelopen tijd, is het wel nog meer durven vertrouwen op mijn onderbuikgevoel en weten dat alles precies op het juiste moment op je pad komt.
‘Het leven is een feestje maar je moet zelf de slingers ophangen’ is een van mijn favoriete quotes. ‘Life won’t sparkle unless you do’ vind ik trouwens ook een mooie. Precies zo is het namelijk, wanneer je echt kunt zeggen dat je van jezelf houdt wordt het leven op zoveel manieren mooier. Om nog maar te zwijgen over het feit hoeveel baat een kind erbij heeft wanneer een ouder gelukkig is met zichzelf.
Ik geloof dat ik als coach een waardevolle en ondersteunende rol kan bieden door het kind te helpen bij het ontdekken van zijn of haar kwaliteiten, talenten en mogelijkheden. Daarnaast kan ik ook ondersteuning bieden bij het opvoeden, grote of kleine dingen waar je tegenaan loopt. Ik kijk graag over je schouder mee en geef je de nodige handvatten.
Ik kijk ernaar uit jullie te mogen leren kennen!

Simone als moeder en als kindercoach

Om mij nog nét iets beter te leren kennen ben ik zo brutaal geweest de mensen die dichtbij mij staan te vragen wat mijn kracht is als moeder en kindercoach. Zelfliefde is zoiets moois. Doe eens gek en vraag ook naar jouw sterke kanten aan de mensen om je heen.

Schoonzusje

‘Ik vind sowieso dat jij altijd de rust zelve bent. In elk geval ook m.b.t. de kinderen. Volgens mij maak jij nooit ergens een strijd van met je kinderen.

Vriendin

‘Luisteren, directheid, erkenning en duidelijkheid’

Vriendin

‘Doortastend, belangstellend, diepzinnig, enthousiast, gezelligheidsmens, oprecht, nuchter en optimistisch. Denk vooral dat je uniek bent omdat daar waar anderen genoegen nemen met een kort antwoord, jij doorvraagt om tot de kern te komen’

Schoonzus

Je bent recht voor zijn raap. Je zegt waar het op staat en draait er niet om heen. Dat siert je.